Řeznické a uzenářské práce

i_ou_reznicke_praceChutnají Vám klobásky, párečky
nebo jiné masné pochoutky?
Zajímal by Vás postup zpracování masa?

29-51-E/01 Potravinářská výroba se zaměřením na řeznickou a uzenářskou výrobu

  • studiem uvedeného oboru získáte odbornost k bourání masa a jeho zpracování při výrobě masných výrobků
  • odbornou praxi budete vykonávat přímo ve firmě Kostelecké uzeniny a.s. a bude Vám poskytnuta možnost získání podnikového stipendia
  • obor je vhodný pro chlapce i dívky
  • za produktivní práci je žákům již od prvního ročníku vyplácena odměna podle kvality a množství odvedené práce a podle řádné docházky do školy i na praxi
  • absolvováním studia si zajistíte možnost širokého uplatnění v podnicích zabývajících se zpracováním masa nebo v obchodních zařízeních provozujících prodej masa

Přijďte, rádi Vás uvítáme na naší škole.

Další informace vám sdělí

RNDr. Otakar Hofbauer
Otakar.Hofbauer@outlook.cz 
567 112 852
Zástupce ředitele pro výuku    

Hofbauer
V-Card
Ing. Michal Antoň
Michal.Anton@outlook.cz 
567 112 838
Vedoucí učitel odborného výcviku

Antoň
V-Card

Ústředna: 567 112 811

Ke stažení
Řeznické a uzenářské práce – základní informace o oboru
Řeznické a uzenářské práce – podrobné informace o oboru
Přihláška na OU

Fotografie z praktické výuky