Stravovací služby

Určeno pro OU – pomocné kuchařské práce.

Autor: Mgr. Jitka Nedorostová
Kontakt na poskytovatele materiálů: Jitka.Nedorostova@outlook.cz
Ukázka materiálu ve formátu PDF:    VY_32_INOVACE_301

Označení materiálu Stručný popis materiálu
VY_32_INOVACE_301 MS PowerPoint – skladování potravin
VY_32_INOVACE_302 MS PowerPoint – tepelná úprava – vaření
VY_32_INOVACE_303 MS PowerPoint – tepelná úprava – dušení
VY_32_INOVACE_304 MS PowerPoint – tepelná úprava – pečení
VY_32_INOVACE_305 MS PowerPoint – tepelná úprava – smažení
VY_32_INOVACE_306 MS Word – pracovní list – procvičení témat pečení a smažení
VY_32_INOVACE_307 MS Word – test – souhrnné prověření tématu tepelné úpravy
VY_32_INOVACE_308 MS Word – test – souhrnné prověření tématu polévky
VY_32_INOVACE_309 MS PowerPoint – přílohy z brambor 1
VY_32_INOVACE_310 MS PowerPoint – přílohy z brambor 2
VY_32_INOVACE_311 MS PowerPoint – přílohy z bramborového těsta
VY_32_INOVACE_312 MS PowerPoint – přílohy z mouky – knedlíky
VY_32_INOVACE_313 MS PowerPoint – ostatní přílohy z mouky
VY_32_INOVACE_314 MS PowerPoint –  přílohy z luštěnin
VY_32_INOVACE_315 MS Word – test – souhrnné prověření tématu přílohy
VY_32_INOVACE_316 MS Word – test – souhrnné prověření tématu bezmasé pokrmy
VY_32_INOVACE_317 MS PowerPoint – moučníky a pokrmy z litého těsta
VY_32_INOVACE_318 MS PowerPoint – moučníky a pokrmy z piškotového těsta
VY_32_INOVACE_319 MS PowerPoint – moučníky a pokrmy z bramborového těsta
VY_32_INOVACE_320 MS Word – test – souhrnné prověření tématu moučníky a moučné pokrmy
VY_32_INOVACE_321 MS PowerPoint. Třené hmoty – výběr a úprava surovin
VY_32_INOVACE_322 MS PowerPoint. Třené hmoty – technologické postupy
VY_32_INOVACE_323 MS PowerPoint. Tvarování a pečení třených hmot
VY_32_INOVACE_324 MS PowerPoint. Kynuté těsto – výběr a úprava surovin
VY_32_INOVACE_325 MS PowerPoint. Příprava kynutého těsta s vyšším obsahem tuku
VY_32_INOVACE_326 MS PowerPoint. Příprava kynutého těsta s nižším obsahem tuku
VY_32_INOVACE_327 MS PowerPoint. Vánočka
VY_32_INOVACE_328 MS PowerPoint. Cukrářské koláče
VY_32_INOVACE_329 MS PowerPoint. Bratislavské rohlíčky a záviny
VY_32_INOVACE_330 MS PowerPoint. Příprava plundrového těsta
VY_32_INOVACE_331 MS PowerPoint. Výrobky z plundrového těsta
VY_32_INOVACE_332 MS PowerPoint. Restaurační moučníky – charakteristika
VY_32_INOVACE_333 MS PowerPoint. Tepelné úpravy 1 – vaření a blanšírování
VY_32_INOVACE_334 MS PowerPoint. Tepelné úpravy 2 – pečení
VY_32_INOVACE_335 MS PowerPoint. Tepelné úpravy 3 – smažení
VY_32_INOVACE_336 MS PowerPoint. Tepelné úpravy 4 – gratinování a flambování
VY_32_INOVACE_337 MS PowerPoint. Vařené restaurační moučníky 1 – kaše
VY_32_INOVACE_338 MS PowerPoint. Vařené restaurační moučníky 2 – ovocné knedlíky
VY_32_INOVACE_339 MS PowerPoint. Vařené restaurační moučníky 3 – ostatní
VY_32_INOVACE_340 MS PowerPoint. Palačinky