Technická a technologická příprava – cukrář

Určeno pro SOU obor Cukrář – výroba.

Autor: Mgr. Alena Žáková
Kontakt na poskytovatele materiálů: Alena.Zakova@outlook.cz
Ukázka materiálu ve formátu PDF:    VY_32_INOVACE_281

Označení materiálu Stručný popis materiálu
VY_32_INOVACE_281 Šlehané hmoty – úvod – prezentace
VY_32_INOVACE_282 Korpusy z lehkých šlehaných hmot I. – prezentace
VY_32_INOVACE_283 Korpusy z lehkých šlehaných hmot II. – prezentace
VY_32_INOVACE_284 Výrobky z cukrářských piškotů a pomponetek- prezentace
VY_32_INOVACE_285 Výrobky z buflerů – prezentace a křížovka
VY_32_INOVACE_286 Lehká šlehaná hmota –  test
VY_32_INOVACE_287 Nahřívané šlehané hmoty – test
VY_32_INOVACE_288 Speciální šlehané hmoty – sněhová hmota – prezentace
VY_32_INOVACE_289 Speciální šlehané hmoty – bezé hmota – prezentace
VY_32_INOVACE_290 Speciální šlehané hmoty – hmota na laskonky – prezentace
VY_32_INOVACE_291 Speciální šlehané hmoty – hmota na vaničky – prezentace  a křížovka
VY_32_INOVACE_292 Speciální šlehané hmoty – test
VY_32_INOVACE_293 Jádrové hmoty I. – prezentace 
VY_32_INOVACE_294 Jádrové hmoty II. – prezentace 
VY_32_INOVACE_295 Jádrové hmoty III. – prezentace
VY_32_INOVACE_296 Jádrové hmoty IV. – prezentace 
VY_32_INOVACE_297 Smetanové výrobky a náplně – prezentace, pracovní list
VY_32_INOVACE_298 Smetanové výrobky I.- prezentace
VY_32_INOVACE_299 Smetanové výrobky II. – prezentace