Výroba pokrmů

Určeno pro SOU obor kuchař–číšník.

Autor: Mgr. Dagmar Nechvátalová
Kontakt na poskytovatele materiálů: Dagmar.Nechvatalova@outlook.cz
Ukázka materiálu ve formátu PDF:    VY_32_INOVACE_241

Název materiálu Popis materiálu
VY_32_INOVACE_241 Skopové maso – rozdělení a použití jednotlivých částí
VY_32_INOVACE_242 Pokrmy ze skopového masa vařené a dušené
VY_32_INOVACE_243 Pokrmy ze skopového masa pečené
VY_32_INOVACE_244 Pokrmy z jehněčího a kůzlečího masa
VY_32_INOVACE_245 Pokrmy z králičího masa
VY_32_INOVACE_246 Ryby sladkovodní, mořské a plody moře
VY_32_INOVACE_247 Rozdělení ryb a mořských plodů
VY_32_INOVACE_248 Ryby vařené a dušené
VY_32_INOVACE_249 Ryby pečené
VY_32_INOVACE_250 Pokrmy z mořských plodů
VY_32_INOVACE_251 Drůbež – rozdělení a předběžná úprava
VY_32_INOVACE_252 Pokrmy z drůbeže vařené a zadělávané
VY_32_INOVACE_253 Pokrmy z drůbeže dušené
VY_32_INOVACE_254 Pokrmy z drůbeže pečené
VY_32_INOVACE_255 Pokrmy z drůbků a vnitřností drůbeže
VY_32_INOVACE_256 Zvěřina – rozdělení a předběžná úprava
VY_32_INOVACE_257 Pokrmy ze zvěřiny vysoké
VY_32_INOVACE_258 Pokrmy ze zvěřiny nízké 
VY_32_INOVACE_259 Pokrmy ze zvěřiny pernaté
VY_32_INOVACE_260 Pokrmy ze zvěřiny černé
VY_32_INOVACE_261 Vepřové maso
VY_32_INOVACE_262 Vepřové vnitřnosti
VY_32_INOVACE_263 Masné výrobky
VY_32_INOVACE_264 Uzenářské výrobky
VY_32_INOVACE_265 Vařené masné výrobky
VY_32_INOVACE_266 Pečené a ostatní masné výrobky
VY_32_INOVACE_267 Masové polotovary a konzervy
VY_32_INOVACE_268 Vedlejší jatečné produkty
VY_32_INOVACE_269 Význam a rozdělení nápojů 
VY_32_INOVACE_270 Nealkoholické nápoje
VY_32_INOVACE_271 Suroviny na výrobu piva
VY_32_INOVACE_272 Výroba sladu
VY_32_INOVACE_273 Výroba piva
VY_32_INOVACE_274 Druhy piva
VY_32_INOVACE_275 Rozdělení a třídění vína
VY_32_INOVACE_276 Výroba révových vín
VY_32_INOVACE_277 Šumivá vína
VY_32_INOVACE_278 Kořeněná a dezertní vína
VY_32_INOVACE_279 Vady a skladování vína
VY_32_INOVACE_280 Vliv alkoholu na lidský organismus